Lukijat

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Kasvisruokaa


Kasvisruokaa

Teimme eilen maistuvaa kasvisruokaa. Kasvispyöryköitä, perunamuussia, ja kasviksia. 
 Tykkään kokeilla erilaisia kasvis- ja vegeruokia. 

Oli hyvää ja kasvispyöryköitä ainakin käytämme jatkossakin. Kyseessä olivat Saarioisten  kasvispyörykät. Lisukkeenna käytimme myös lanttutikkuja. 
Ne on hyviä ihan sellaisenaan, ei tarvitse keittää.  
Joskus teen dippivihanneksi, mihin laitan lanttua, kurkkua, porkkanaa, omenaa, päärynää. 
Siihen kylkeen joku ihana dippikastike ja hyvä ja terveellinen ilta tai aamupala on valmis.

Kasvisruoka on hyvää.  Ja nyt kaupoista löytyy todella monipuolisesti kaikkea kasvisruokaa.
Kukkakaali ja parsakaali kruunasivat aterian. Ne ovat hyvä yhdstelmä, itse tykkää tosi paljon.

 Valmistaminen on helppoa.'

 - Kasvikset kiehumaan, kukkakaali, ja parsakaali.
-  Sitten valmistetaan perunamuussi.
-  Kasvispyörykät menivät uuniin, ja niistä tuli ihanan rapeita.)

Ateria on valmis.


Hyvää ruokahalua!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti