Lukijat

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Jääkiekkoa katsomassa
Lauantaina 18.3.2017 pelattiin peli Salmisaaressa. Siellä on jäähallikerroksessa 2 kaukaloa. Salmisaaren liikuntakeskus on todella hieno paikka! Sieltä löytyy vaikka mitä. Megazonea, ja biitsi, missä voi pelata hiekalla lentopalloa. Lisäksi sieltä löytyy iso kiipeilyareena, missä haluaisin käydä kokeilemassa kiipeilyä. On hyvä kun monta liikunta-aktiviteettia löytyy saman katon alta. 

Sitten mennään illan peliin, mikä oli siis Tiikerit- Haki tiimi
Oli viihdyttävä peli.  Olen luonteeltani jännittäjä, ja sehän näkyi! Jännitys kohosi, mitä lähemmäksi pelin alku tuli.
Maaleja tuli paljon, ja HaKi tietysti aloitti maalinteon tekemällä kolme maalia putkeen. Eli ekassa erässä maaleja tuli 3. Kaikki voittajajoukkueen tekemiä. 

Toisessa erässä maaleja tuli yhteensä 4.Tiikeritkin pääsivät peliin mukaan. Yksi pelirangaistus tuli HaKille toisen erän lopulla.
Yleisöä ei hirveästi ollut. Itse olin katsomassa kaverini kanssa. Mieluummin kaverin kanssa, kun yksin. Tunnelma on ihan erilainen kun katsoo jonkun kanssa. Olen kova kommentoimaan peliä, joten ihan hyvä että oli seuraa. 

Salmisaaren jääkiekkohallista löytyy hyviä ja huonoja puolia, hyvä puoli on se, ettei hallissa ole niin kylmä kun yleensä jäähallissa. Huono puoli on istumapaikkojen puuttuminen. Peliä katsotaan seisten. 

Kolmannessa erässä nähtiin 3 maalia, joista yksi oli HaKin voittomaali.
Peli päättyi Salmisaaressa Haki tiimin voittoon 3 - 7. 
Peliä oli mukava katsoa, tykkään käydä paikan päällä seuraavassa jääkiekko-otteluita.
Voitetun pelin jälkeen oli todella mukava ajella kotiin illan hämärtyessä Helsingin ylle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti