Lukijat

sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Vauvakuulumisia rv 30 & masukuvia


Täällä eletään nyt raskausviikolla 30. 

Ylläoleva kuva on otettu 5.12.2018 eli rv 22+4
 Tämä kuva on otettu tänään, eli rv 30.

Nyt huomaa, että turvotuksia on alkanut tulemaan pikkuhiljaa, ja väsymyskin nostaa päätään. 
Lisäksi yhtenä raskausoireena mainitsen närästyksen, mihin onneksi saa käyttää käsikauppalääkettä, eli ostin Samarinia. 
Asiaan varmasti vaikuttaa se, että muutetaan meidän tavaroita pikkuhiljaa Espooseen. Eli olen ollut muutossa apuna, tavaroita järjestämässä. 

Muutamia supistuksiakin on ollut, viimeiset toissayönä, mutta menivät ohi, eikä tarvinnut lähteä sairaalaan. 

Nyt raskauden aikana olen käyttänyt monivitamiinivalmistetta, mikä on tarkoitettu raskaana oleville. Tykkään, koska tuotteessa on paljon vitamiineja, ja esimerkiksi foolihappoa, minkä saanti on tärkeää raskaana ollessa.

Muuton aikana olen myös pessyt vauvanpyykkiä, on ollut ihana ripustella pienenpieniä vauvanvaatteita narulle kuivumaan.  
Ne ovat niin suloisen näköisiä! Vauvanvaatteita meillä rupeaakin jo olemaan ihan sopivasti, joitain kokoja vois ostaa muutaman lisää, mutta perustarvikkeet ollaan ja aika hyvin hommattu. 

Vaunut tilattiin Espoosta lastentarvikeliikkeestä, ne saadaan alkavan viikon aikana, en malta odottaa, että saan vaunut kotiin. Valitisimme tummanharmaat vaunut, jotka ovat sopivan näppärät kaupunkiympäristöön. Tykkään niistä tosi paljon! Tuntuvat hyvältä työntää, ja ovat kätevän kokoiset. Vaunuista tulee vielä oma postauksensa, niin saatte nähdä, millaiset vaunut meille tulee.  

Ensi viikolla meillä alkaa perhevalmennukset. Sinne mennään  odottavalla mielellä, hakemaan lisää tietoa, ja tapaamaan muista samassa tilanteessa olevia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti