Lukijat

tiistai 26. kesäkuuta 2018

7 syntiäni. Blogihaaste.

- Kun otan leipää, en sulje leipäpussia sulkijalla, vaan leivät kuivuu, koska pussiin pääsee ilmaa. En ymmärrä miten tässä aina käy niin mutta niin vain käy.

- Jääkaapissa tavarat kuivuu. Koska minä jätän esimerkiksi juustopaketin sillä lailla, että sinne pääsee ilmaa.
Tästä olen jo oppinut pikkuhiljaa pois.

- puoliksi juotuja juomalaseja ympäri kämppää. Oli sitten vettä, kokista tai mehua, puolikkaita laseja jos löytyy kotoa, niin ne on aika varmasti minun.


- en muista laittaa uutta vessapaperirullaa telineeseen vaan jätän sen esim. allaskaapin reunalle. Ärsyttävää, tiedän, tästä tavasta koetan oppia pois nopeasti.

- en muista ikinä ottaa roskiksia mukaan kun lähden, vaan joudun viemään ne erikseen,  Eli minun täytyy mennä uudestaan erikseen viemään roskat.
Niitähän ei voi viedä samalla kun lähtee tytön kanssa vaunulenkille :)

- Kun menen nukkumaan, otan päiväpeiton pois vaan omalta puoleltani. Tämä jäänne niiltä ajoilta, kun nukuin yksin. Tämä käy vain silloin kun menen yksin nukkumaan aiemmin.

- Kun menen unille, niin jätän joskus silmälasit päähän, jos vielä esimerkiksi puhelinta selaan, ja sitten ne jää sänkyyn. Koska laitan ne sitten tyynyn viereen. Tämä tapa on paha, ja kaiken lisäksi voi tulla kalliiksikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti